Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple hörapparater

Apple är ett välkänt teknikföretag som, utöver smartphones, datorer och andra elektronikenheter, också erbjuder AirPods. Apple "AirPods Pro" är trådlösa hörlurar i örat som kan anslutas till iPhone eller andra Apple-enheter via Bluetooth. AirPods Pro erbjuder bland annat inställningar som också är kända från klassiska hörapparater. Men kommer Apple verkligen in på marknaden för hörapparaten och ersätter Apple AirPods medicinska hörapparater? Vi vill svara på den här frågan i den här artikeln.

En av de speciella egenskaperna hos äppelhörlurarna är deras design. De är små och kompakta och kan bäras bekvämt i örat. De är också vattenresistenta och kan därför också bäras utomhus under sport eller andra aktiviteter.

Apple hörlurar erbjuder också utmärkt ljudkvalitet. De har aktivt brusundertryckning, bakgrundsbruset minimerade och förbättrade ljudet av musik och annat ljudinnehåll. De erbjuder också möjligheten att anpassa ljudet och anpassa det till användarens individuella preferenser.

Apple hörlurar är också mycket bekväma att använda. Du kan helt enkelt kontrolleras med rösten eller via driftsnycklarna på hörlurarna. De har också en integrerad röstkontroll, som gör det möjligt för användaren att ringa, kontrollera musik eller skicka meddelanden utan att röra iPhone.

Användning av AirPods som hörapparater

Inställningarna för användning av AirPods kan anpassas till den individuella hörselföreställningen för att skapa en personlig lyssningsupplevelse. För konfigurationen kan ett audiogram som skapats i förväg matas in i Apples Health App. Inställningarna för AirPods anpassas sedan till de behov som registreras i audiogrammet.

Byt ut AirPods medicinska hörapparater?

Nu ställer frågan fortfarande Apple AirPods medicinska hörapparater?

Slutsatsen kan sägas tydligt: ​​AirPods är inte hörapparater och kan inte ersätta medicinska produkter. Eftersom de flesta av hörselproblemen inträffar i området med hög frekvens är bristen på förstärkning i detta område särskilt problematisk. Dessutom kan tyngre hörselförluster inte behandlas med hörlurarna som främst är gjorda för att lyssna på musik.

När det gäller lätt hörselnedsättning kan AirPods lindras i vardagen, men den begränsade komforten och batteritiden talar mot användningen som vardagslyssnar. Bakgrundsbrusfunktionen, som kan användas för att kompensera för tinnitus, är dock särskilt positiv