Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Om du misstänker en hörselminskning eller redan är säker på att behöva hörapparat, bör du använda professionella hörselråd i alla fall. Massan av olika mönster, funktioner och mönster på den olika marknadshjälpsmarknaden kan dock klaga på urvalsprocessen. Eftersom inte bara frågan om de tekniskt och optiskt önskade egenskaperna uppstår, utan också priserna och sjukförsäkringsbidrag .

ändå - eller till och med på grund av dess komplexitet - är urvalsprocessen av största vikt, eftersom ett lämpligt hörapparat kan ha enormt inflytande på ditt sociala och professionella deltagande samt din livskvalitet . Men det är ofta mer komplicerat än förväntat för att bestämma dina egna behov. Professionella lyssningsråd åtföljer dig från början genom processen för behovsanalys, urval, prövning och anpassning för att erbjuda struktur och översikt i den vidsträckta världen av hörapparater. Så du kan veta när som helst i specialhänder som du kan stödja på väg till ny hörselkvalitet.

nu kontakta & gt; & gt;

Valet av hörapparater är lika individuellt som dig själv!

Dina hörselbehov är lika individuella som ditt fingeravtryck. Personliga faktorer som social integration, det tekniska påståendet, optiska preferenser och graden av hörselnedsättning spelar en avgörande roll i urvalsprocessen. individualiteten i att höra råd att välja hörapparaten för dig är därför viktigt! Först när dina personliga krav och önskemål är ansvariga kan hörapparaterna göra sitt arbete optimalt. Med professionell expertis och interpersonell känslighet överväger din hörselkonsult alla faktorer för att ge dem råd i en riktad och personligen

hörselråd & amp; Råd om hörapparater som grund för valet av hörapparater

I det första steget i hörselrådet kretsar allt kring dina hörselbehov, din hörsel situation och dina förväntningar för att säkerställa den ovan beskrivna individualiteten. För detta ändamål registreras din lyssningsmiljö : stannar du ofta i höga miljöer? Gör du mycket sport? Hur utformas din professionella och sociala integration? Personliga förväntningar ställs också: i vilka områden är hörapparaten särskilt viktigt för dig? Planerar du att lyssna på musik med honom? Baserat på informationen skapas din individuella hörselprofil , vilket är grunden för ytterligare hörselråd.

Även på plats, lyssnings- och språktester utförs som en del av hörselanalysen och ingår i rådgivningen, så att det också finns en leverans anpassad till dina hörselbehov. Som en ytterligare aspekt bildar anatomin i dina öron ett kriterium som måste observeras i urvalsprocessen. Om din omfattande hörselprofil skapas rekommenderar din lyssningskonsult att du för dina krav, behov och priser. I slutändan är du naturligtvis den valda kroppen som bestämmer vilken enhet du vill testa i provfasen.

nu kontakta & gt; & gt;

Hur kan du se bra lyssningsråd?

hörselråden enbart garanterar inte valet för dig lämpliga hörapparater. Snarare beror de tekniska och interpersonella egenskaperna hos hörselkonsulten. Följande egenskaper kännetecknas av en bra lyssningskonsult:

  • omfattande Professionell kompetens
  • Interpersonell empati
  • Ärlighet och öppenhet beträffande pris- och modellidéer

Dessutom bör det finnas tillräckligt med tid för undersökningar och diskussioner för att i slutändan vara ansvariga för den nödvändiga individualiteten och för att kunna göra lämpliga förslag angående deras val av hörapparater.

hörselråd - vad då?

Efter att ha hört råd följer provföretaget och det slutliga valet av dina nya hörapparater. Det är viktigt att bära hörapparaterna så mycket som möjligt för att gradvis registrera den önskade hörselframgången. Om problem, frågor eller liknande inträffar, tveka inte att konsultera din hörapparat akustiker. Inte bara akustiska problem kan klargöras, utan också kosmetiska önskemål eller förbättringar i transportsystemet diskuteras.

nu kontakta & gt; & gt;

Råd utöver lyssnande

Din hörselkonsult är också kompetent med dig utöver utbudet av hörapparater. Om andra ämnen om lyssnande, tillbehör för ditt hörapparat, tinnitus, hörselskydd och att hantera lyssnande vilar i vardagen, kan du få dig själv lika professionellt.

hörselråd på mysecandear

Förutom utmärkt professionell kompetens, professionalism och interpersonell känslighet, övertygar det fria hörselrådet vid Mysecandear främst genom deras flexibilitet och transparens . Dina fördelar börjar med oss ​​innan ditt samråd: via vår YouTube -kanal kan du ta reda på mycket om alla ämnen om lyssnande och specifika hörapparater, dina fastigheter och priser. För rådet själv har du valet att använda en lyssnande konsultation per telefon för att rädda dig själv resor och tid och för att vara helt oavsett plats. Alternativt välkomnar vi dig till en av våra specialbutiker när som helst.

Den största skillnaden i konventionell hörselakustik är dock fullständig transparens. MySecandear erbjuder dig möjligheten att jämföra priser och funktioner för att hitta den bästa hörsellösningen för dig personligen. Öppenhet börjar inte kort före köpets början, utan från början av din väg tillsammans med oss. Enligt detta kan vissa hörapparater uteslutas direkt på grund av den prisram du definierade och du kan använda din tid på ett förnuftigt sätt för provet av faktiskt i fråga!

nu kontakta & gt; & gt;

boka hörselrådet från mysecandear

En tid för professionell, telefonkonsult på myScondear Du kan enkelt Bok här online. Efter konsultation per telefon (030 31193965) eller e -post ( hello@mySecondear.de ) kan också möten göras på plats.