Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

HEARD AIDS och hörapparater från Tyskland

tyska hörapparater är en viktig del av den tyska hörselakustiska industrin och har förvärvat ett gott rykte under de senaste åren på grund av deras kvalitet och teknik. I Tyskland finns tillverkare av hörapparater som producerar innovativa och kraftfulla enheter för att tillgodose behoven hos hörapparater.

En av de mest berömda tyska hörapparatstillverkarna är Siemens. Företaget är en av pionjärerna i den hörande nepustindustrin och erbjuder ett brett utbud av hörapparater som kan anpassas till olika hörselnedsättningstyper och grader. Siemens hörapparater är särskilt kända för sin höga ljudkvalitet och intuitiva operation. 2015 såldes Siemens hörapparater till Sivantos -gruppen. Tekniken används dock fortfarande idag med Signia hörapparater.

En välkänd tillverkare av hörapparater från Tyskland är också ljudtjänst. Företagets huvudkontor finns i Löhne, nu har företaget funnits i mer än 40 år. De hörapparater som säljs av detta företag finns i mer än 30 länder runt om i världen. Horst Peter Kühne är akustiker och specialist för hörsystem. I slutet av 1970 -talet grundade han sitt företag, som nu är känt som en ljudtjänst. Han grundade ljudtjänst efter att han lärde sig en hel del intressanta fakta om de fördelaktiga hörapparater i Amerika, som placerades direkt i örat. Sedan kom han tillbaka till Tyskland och grundade ljudtjänstföretaget. Därför, i företaget, en specialiserad på "i öronenheterna" för öronen.

Bernafon Company är också värt anmärkningsvärt. Det har sitt huvudkontor i Schweiz, men fabriken för hörselhjälpmedel från Bernafon i Berlin. Företaget, som är en del av Demant Holding, erbjuder hörapparater för alla hörselnedsättningstyper och grader och bifogar stor betydelse för utvecklingen av innovativ teknik. Bernafon hörapparater är särskilt kända för sin kvalitativa och filigrankonstruktion.

Sammanfattningsvis kan det sägas att Tyskland har en mängd tillverkare av hörapparater som producerar enheter av hög kvalitet. Dessa tillverkare erbjuder hörapparater för alla hörselnedsättningstyper och grader och utvecklar ständigt ny teknik för att förbättra livskvaliteten för hörapparater. Några av de mest kända tyska hörapparatstillverkarna är Siemens och ljudtjänst. De har alla förvärvat ett gott rykte med sin kvalitet och teknik och hjälper Tyskland att bli en viktig plats för den akustiska industrin.