Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

hörapparater i planet

Användningen av hörapparater på planet kan vara en utmaning för vissa människor. Det höga motorbruset och tryckskillnaden i kabinen kan vara en utmaning. Det finns emellertid några tips och tricks som kan hjälpa till att använda hörapparaten i planet perfekt.

Först och främst bör hörapparater se till att ditt hörapparat är fulladdat innan du går in i planet. Det är också tillrådligt att ta en laddare eller ersättningsbatterier med dig om hörapparaten ger upp sinnet under flygningen.

Under flygningen bör användare av hörapparater se till att ditt hörapparat sitter väl och att volymkontrollen är inställd på en lämplig volym. Om möjligt bör hörapparater också försöka få en plats nära flygplansstugan, eftersom ljudnivån i detta område vanligtvis är lägre.

Det är också viktigt att notera att hörapparater läggs i flygläge medan flygning när "fasta din säkerhetsbälte" ljudton låter. Du behöver dock inte ta bort eller stänga av dina hörapparater. Endast om du bär hörsystem som skickar radiosignaler måste du sätta dem i flygläge - som är fallet med smartphones.

Sammantaget finns det några faktorer som kan påverka användningen av hörapparater på planet, men med lite förberedelser och rätt inställningar kan hörapparater också njuta av en bra lyssningsupplevelse under flygningen.