Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Anslut hörapparater till iPhone - Made for iPhone Hearing Aids (MFI)

Made-for-iphone (MFI) hörapparater är hörapparater som har utvecklats speciellt för användning med Apple-enheter och kan skapa en direkt anslutning till dessa enheter. Dessa hörapparater kan anslutas till iPhones, iPads och iPod -detaljer via Bluetooth och därmed erbjuder olika fördelar jämfört med konventionella hörapparater.

En av de viktigaste fördelarna med MFI -hörapparater är möjligheten att strömma ljud direkt från de anslutna enheterna. Detta gör det möjligt för användare att lyssna på musik, podcast och annat ljudinnehåll utan ytterligare enheter och också ringa samtal genom att helt enkelt trycka på hörapparaterna. MFI -hörapparater erbjuder också möjligheten att styra volymen och andra inställningar direkt via den anslutna enheten, vilket är särskilt bekvämt när du är på språng.

En annan fördel med MFI -hörapparater är integration i Apple Health -appen. Denna app gör det möjligt för användare att fortsätta och hantera inställningar för hörapparater och information, vilket gör det lättare att sträva efter framsteg och framsteg när man använder hörapparater.

MFI -hörapparater är också särskilt användarvänliga och enkla att använda. De erbjuder ofta en enkel kontroll med en knapp som gör det möjligt för användare att snabbt komma åt de viktigaste funktionerna, till exempel att ta samtal eller växla mellan olika ljudkällor.

Anslut hörapparater till iPhone

 • Se till att din iPhone är på den senaste programuppdateringen. MFI -hörapparater behöver vanligtvis den senaste programvaran för att fungera korrekt.

 • Skapa hörapparater i lastningen av TUI och anslut lastnings -DUI till strömnätet. Låt hörapparaterna ladda i några minuter så att du är redo att vara ansluten.

 • Öppna inställningsappen på din iPhone och tryck på "Bluetooth".

 • Switch på Bluetooth genom att trycka på skjutreglaget till höger bredvid "Bluetooth".

 • Välj "Drift AIDS" i inställningarna och gå sedan till "hörapparater".

 • Håll anslutningsknappen tryckt på dina hörapparater i några sekunder för att sätta dem i anslutningsläge. Hörapparaterna ska visas i listan över tillgängliga Bluetooth -enheter.

 • Tryck på namnet på dina hörapparater i listan för att ansluta dig till din iPhone.

 • Vänta tills anslutningen ska upprättas. Så snart anslutningen är etablerad bör hörapparaterna visas i listan.

 • Du kan nu strömma musik, podcast eller annat ljudinnehåll från din iPhone till hörapparaterna genom att spela önskat ljud på din iPhone. Du kan också ringa samtal genom att trycka på hörapparater på anslutningsknappen.

 • Obs! Du kan först behöva kalibrera dina hörapparater med ditt hörapparat för hörapparatsystem innan du kan ansluta dig till din iPhone. Kontakta din hörapparatstillverkare eller hörapparat Acoustician för att få ytterligare information.

  Sammantaget erbjuder MFI hörapparater ett antal fördelar för användare av Apple -enheter. De möjliggör att strömma ljudfiler direkt från de anslutna enheterna, erbjuder enkel kontroll och integration i Apple Health -appen och är enkla att använda. Om du använder en iPhone eller annan Apple -enhet och letar efter hörapparater kan MFI hörapparater vara ett bra val.