ITC Hörgeräte: Was sind ITC Hörgeräte? | MySecondEar

ITC hörapparater: Vad är ITC hörapparater?

ITC står för "i kanalen", vilket betyder på tyska "i öronkanalen". ITC -hörapparater är ett slags hörapparater som bärs direkt i öronkanalen. De är större än helt i hörselhjälpmedel och mindre än hörapparater som bärs bakom örat.

ITC -hörapparater är särskilt lämpliga för personer som har en lätt till måttlig hörselnedsättning och vars öronkanal erbjuder tillräckligt med utrymme för att absorbera hörapparaten. De är också lämpliga för människor som letar efter ett tilltalande alternativ till större hörapparater.

ITC -hörapparater anpassas av en hörapparat för hörapparat och är vanligtvis mindre synliga än större hörapparater eftersom de sitter djupare i öronkanalen. De kan dock vara svårare att använda för vissa människor eftersom de är mindre och svårare att förstå.

ITC -hörapparater har samma funktioner som andra hörapparater, till exempel anpassningen av volymen och stödet i skillnaden mellan språk i bullriga miljöer. De drivs vanligtvis med batterier, men det finns redan ITC hörapparater på marknaden som är laddningsbara.

ITC -hörapparater kan vara ett bra val för vissa människor eftersom de är mindre och mindre synliga än andra hörapparater. De är emellertid inte lämpliga för alla människor och det är viktigt att få råd från en hörapparat för hörapparat för att hitta det bästa hörapparaten för individuella behov.