ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ITE HEORTAL AIDS: Vad är det för hörapparater?

ite står för "in-the-ear" (i örat) hörapparater, dvs hörapparater som bärs direkt i örat. Dessa hörapparater är mer synliga än andra IM-EAR-hörapparater som CIC eller IIC hörapparater.

ITE -hörapparater består av ett hus som sätts in direkt i örat och en högtalare som förstärker ljudet. De erbjuds i olika storlekar och former (HS = halva skal, fs = fullt skal) för att säkerställa att de är lämpliga för varje öra.

ITE hörapparater används ofta för lätt till måttlig hörselnedsättning. En nackdel med ITE -hörapparater är att de kanske inte är lika kraftfulla som andra hörapparater, särskilt med allvarlig hörselnedsättning. De är vanligtvis lite dyrare än andra hörapparater eftersom de måste göras individuellt.

Om du väljer ett ITE -hörapparat är det viktigt att du justeras av en professionell hörselvårdspersonal. Detta kan matcha hörapparaten till dina individuella behov och se till att det sitter och fungerar ordentligt.

ITE HEORTAL AIDS är ett bra val för personer som letar efter en in-ear-lösning för deras hörselnedsättning och fungerar bra med lätt till måttlig hörselnedsättning. De bör emellertid justeras av en professionell hörande vårdpersonal för att säkerställa att de sitter och arbetar ordentligt.