Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

Telefon med Bluetooth för hörapparater

Festicle Tone Med Bluetooth -funktionalitet erbjuder användare med hörapparater ett bekvämt sätt att ringa samtal utan att behöva ta bort hörapparaten.

På grund av Bluetooth -anslutningen kan hörapparater kopplas direkt till telefon , vilket innebär att ljudet i konversationen är direkt överförs till hörapparaten. Detta gör det möjligt för användaren att bära och använda hörapparaten under konversationen utan behov av ett extra headset.

Det finns många olika deponeringstelefoner med Bluetooth -stöd på marknaden, av vilka många var speciellt utvecklade för användare med hörapparater. När du köper en fasttelefon med Bluetooth bör det emellertid noteras att inte alla hörapparater är kompatibla. Det är därför tillrådligt att säkerställa att hörapparaten är kompatibelt med önskad telefon innan du köper.

Sammantaget erbjuder fast våt sten med Bluetooth-stödanvändare med hörapparater ett bekvämt och praktiskt sätt att ringa samtal utan att behöva ta bort hörapparaten. Du är ett bra val för människor som ofta ringer och inte vill förlora ditt hörapparat.