Hörgeräte Versicherung mit MySecondEar!

HEORPLEAS -försäkringen från MySecondear

huruvida brist på vård, extern skada, stöld eller förlust - din hörapparater utsätts för många faror som inte alltid är självinskrivna. För att undvika förekomsten av reparationskostnader kan du ta ut hörapparatförsäkring som ger dig full frihet att oroa dig i vardagen eller när du reser!

Beräkna tull & gt; & gt;

Hörstödförsäkring och garanti: Skillnaden

Du kommer säkert att undra varför du ska ta ut försäkring om du har en garanti för dina hörapparater. Skillnaden mellan hörapparatförsäkring och en garanti är att den senare endast inkluderar tillverkning och materialfel. Skador orsakade av felaktig behandling eller reparation av obehöriga personer faller inte under garantin.

däremot, beroende på nivån, till och med grov vårdslöshet, avsiktlig skada av tredje parter och Tillbehör täcker skador. En annan skillnad hänvisar till den begränsade varaktigheten för en garanti: för vissa tillverkare, till exempel oticon , phonak , Efter att denna period har löpt ut hotar risken för ekonomisk börda vid skador. Med försäkring täcks ditt hörapparat under hela utbudsperioden på 6 år.

hörapparatförsäkring: Varför det är vettigt

De många farorna som deras värdefulla hörapparater utsätts för dagligen, särskilt efter att garantin har gått ut, rekommenderas. Oavsett hur mycket försiktighet du gör, kan de lilla teknikunderverken ständigt hända, även om reparationskostnaderna inte är obetydliga. Försäkringen för hörapparaten täcker ett brett utbud av möjliga skador och ger dig således optimal säkerhet, vilket inte resulterar i en oförutsägbar ekonomisk börda i händelse av skada.

Med förlustskydd är din enhet skyddad i händelse av förlust och stöld ger komforten eller komplett skydd dig ytterligare fördelar. Särskilt anmärkningsvärt är täckningen av fuktskador, till exempel orsakad av svett. Du behöver inte heller bära dig själv genom din egen vårdslöshet eller tredje parter.

Beräkna tull & gt; & gt;

hörapparatförsäkring: för vem det är vettigt

I princip är hörapparatförsäkring vettigt för alla som vill förbereda sig för skador, eftersom hushållsförsäkring inte gäller här. Oavsett hur noggrant du behandlar dina enheter är du extremt svår att skydda mot stöld eller skada av tredje parter. Speciellt med hörapparater , vars tillverkare erbjuder en ganska kort garanti eller som är särskilt hög kvalitet, en ekonomisk säkerhet i form av försäkring.

hörapparatförsäkring: Det bör inkludera

Beroende på skyddsnivån bör hörapparatförsäkring åtminstone täcka eller stöld/rån (förlustskydd). Det är emellertid tillrådligt om fuktskador, skador på tillbehören eller genom driftsfel, liksom avsiktlig skada orsakad av tredje parter faller under skyddet (komfortskydd). För att avrunda försäkringsbolaget erbjuder säkrare grov vårdslöshet och nyligen återbetalning under de första tre åren fullständig oro för frihet (fullständigt skydd).

Utöver omfattningen av din hörapparatförsäkring är reaktiviteten för försäkringssponsorn särskilt avgörande. I händelse av skador bör en omedelbar tjänst erbjudas, utöver hörapparater själv, på alla accessoarer liksom otoplastiken förlängs. I allmänhet är öppenheten för tjänsterna, villkoren och priserna ett tecken på allvarlig försäkring.

hörapparatförsäkring: kostnad

Kostnaderna för hörapparatförsäkring är resultatet av det nya priset på dina hörapparater och den önskade termen.

Ett förlustskydd börjar till ett enhetspris på upp till 1 000 euro till 21,95 € (årligen), i en examen över 3 år är summan 62,95 € (20,98 € per år) under hela perioden, till prisintervallet är 105 €, 95 € (17,66 € per år) 6 år. Du kan ta reda på alla ytterligare priser.

Beräkna tariff & gt; & gt;

Eftersom komfortskyddet täcker en större skada bredd börjar priserna på 25,95 € per år, eller 73,95 € till 3 år (24,65 € per år) eller 124,95 € till 6 år (20,83 euro per år). För dyrare hörapparater hittar du priser i följande översikt.

Beräkna tariff & gt; & gt;

Den mest omfattande oroen för oro erbjuder fullständigt skydd. Här är du pris i den lägsta kategorin till 33,45 € per år, eller 94,95 € till 3 år (31,65 € per år) eller 161,95 € till 6 år (26,99 euro per år). I den följande översikten hittar du ytterligare prisorienteringar.

Beräkna tariff & gt; & gt;