Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

MySeCandear Online Hearing Test

Hörselnedsättning får olika dimensioner som kan leda till begränsningar i vardagens hörsel till fysiska, sociala eller till och med psykologiska konsekvenser. För att förhindra långtgående konsekvenser är en tidig upptäckt av hörselskador avgörande. Om du misstänker en minskning av din hörselprestanda kan ett gratis hörseltest hemifrån skapa förtydligande.

Hör nu start & gt; & gt;

Vad är en online -lista över online?

En online-lista över online är en tidseffektiv variant av ett hörseltest, som på några minuter ger en bedömning av hörseln. Målet är att identifiera hörselnedsättning tidigt och vidta lämpliga åtgärder. Implementeringen är helt gratis för dig på mysecondear och kan köras genom hem bekvämt på några minuter. Det är viktigt att det självpresterade testet inte ersätter den professionella undersökningen av en hörselvårdspersonal eller öron, näsa och halsdoktor. Snarare möjliggör det en första bedömning av sannolikheten för hörselskador.

vad behöver jag för en online -lista över online?

  • Laptop, PC, surfplatta eller smartphone
  • Hörlurar (rekommenderas)
  • Tyst miljö

hur kör hörstestet online?

Du styrs inledningsvis genom att ställa in lämplig volym, så att testet blir meningsfullt som möjligt. Sedan börjar testdelen som spelar ljudfrekvenser vid olika volymer.

För att öka resultatets noggrannhet bör du utföra hörseltestet med hörlurar om möjligt. Om det finns misstankar om ensidig hörselnedsättning, kan ensidig implementering också genomföras med hörlurar i örat.

Vad händer efter online -listtestet?

Slutligen kommer resultatet av ditt gratis online -listtest att informeras via e -post. Du har möjlighet att boka ett icke -bindande samråd med en av våra hörselvårdspersonal. I händelse av ett resultat, som talar för en hörselnedsättning, bör du alltid gå till en öron-, näsa och halsdoktor eller direkt boka en tid i en mysecondear- filial för att få ett professionellt hörselprov. Endast här kan ditt hörselkrav fastställas exakt och i slutändan detaljerade råd om möjliga lösningar.

Hör nu start & gt; & gt;