Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton hörapparater

Företaget som heter Interton har funnits i mer än 60 år nu. Företaget grundades i Köln i Tyskland. Idag tillhör företaget den danska GN -gruppen. Målet är att producera billigt å andra sidan att producera funktionella hörapparater. Mannen borde kunna höra bättre igen på ett okomplicerat sätt och kompensera för hörselnedsättningarna. Huvudhjälpmedel säljs av Interton i mer än 70 länder över hela världen.

Om du aktivt vill delta i åtgärden trots din hörselnedsättning, bör du överväga ett bra hörapparat. Teknisk utveckling har utvecklats kraftigt under de senaste åren. Huset blir mindre, men de moderna hörapparaterna lyser med den senaste digitala tekniken och prestandan.

Företaget Interton

1962 grundades företaget Interton av Hans Herbert Türk och Helmuth J. Türk i den tyska staden Köln. Interton har bara varit en del av den danska GN -gruppen sedan 2005. Företagets mål är att ge människor med hörselproblem ett bättre liv genom "väsentlig hörsel".

Fokus ligger på:

  • Prispresterande kvot
  • Enkel operation
  • Kompaktitet
  • Komfort
  • Språkförståelse

Dessa enheter säljs av Intertone i mer än 70 länder runt om i världen.

de senaste intertone -hörapparaterna

Interton Move

=

Interton-rörelsen från GN-hörsel är optimalt anpassad till en aktiv livsstil och erbjuder trådlös anslutning, lång batteritid på upp till trettio timmar och direkt strömning. Med olika mönster täcker Interton Move alla typer av hörselnedsättning.

Fokus ligger på kristallkristat förstärkning av akustiska signaler och språk i höga miljöer - trots allt vill du kunna delta i diskussioner även i ålderdom. Du kan säkert dölja störningar och vindljud, Interton rör sig intelligent dämpar ljudet utan att situationen konstgjorda dyker upp. Ergonomisk design och robusthet får Interton att flytta den perfekta följeslagaren i vardagen.

Stark datorkraft

Så att Interton -rörelsen kan erbjuda dig en perfekt ljudupplevelse när som helst är enheterna utrustade med ett snabbt beräkningschip. Detta analyserar situationen för dig och anpassar automatiskt ditt hörapparat till den.

omedelbart redo för användning

Med bara tre timmars lastningstid är hörapparaten omedelbart tillgängligt för dig med full prestanda. Historia har induktivt debitera i den angivna laddningsstationen. Anslut dina hörapparater till din smartphone och njut av musik, podcast eller TV -ton med direkt strömning. Du kan också använda smarttelefonen som en fjärrkontroll för enheterna och justera volym eller genomföra programändringar.

Interton Ready

Interton Ready är gjord för iPhone och täcker alla former av hörselnedsättning. Det finns i fyra prestationsnivåer och i RIC, HDO, CIC, ITE och ITC Design. De små och diskreta hörapparaterna är specialiserade på samtal i höga miljöer och består av hudvänligt nanobt material.

Du drar också nytta av direkta strömningsalternativ för podcast, musik och samtal. Volym- och hörselprogram, ställ dig avslappnad via din smartphone utan att någon märker att du kan hantera ditt hörapparat. Din smartphone stöder dig också om du inte hittar dina hörapparater. Hörapparaten visar dig den nuvarande platsen för dina enheter.

Tack vare robust design följer hörapparaten dig på lång sikt. GN -teknik garanterar dig hög kvalitet i produktionen av enheterna.

lyssna individuellt med definierade hörselprogram

Interton Ready erbjuder dig möjlighet att till exempel ställa in personliga hörselprogram för musik. Detta ger dig Interton Ready en ljudkvalitet och ljudfärg som är helt skräddarsydd efter dina behov.

brus filtreras av enheterna och språket förstärks för dem. Du kan själv välja hörselprogrammet eller använda den intelligenta automatiska automatiken för dina enheter. Sedan anpassar ditt hörapparat till respektive situation utan din ingripande. Som ett resultat kan du aktivt delta i konversationen i höga miljöer.

Tekniska nivåer och skillnader från intertone -hörapparater

De flesta av Interton -produkterna har totalt fyra prestandanivåer. Dessa hänvisar också till priset på hörapparaterna. På Interton finns den högsta tekniknivån med nummer 6. Om du har höga standarder eller upprätthåller en aktiv livsstil är tekniknivå sex särskilt lämplig för hörapparater från Intertone.

Annars har du också möjligheten att välja en medelstor tekniknivå på tre och fyra, och sådana intertone -hörapparater finns också tillgängliga. Om du har typiska hörsel situationer som är förutsägbara och kraven i din vardag är enkla kan det vara tekniknivå fyra eller tre.

Den enklaste tekniska nivån för intertone-hörapparater hänvisar till tekniknivån med nummer 2. Denna nivå är lämplig för små gruppdiskussioner i en lugn miljö, en-mot-en-diskussioner och supportrar som är mindre socialt aktiva. Naturligtvis kan du också göra en bra TV med den.

Interton hörapparater app & amp; Tillbehör

Huvudhjälpmedel från Interton erbjuder ytterligare funktioner med tillbehören som tillhandahålls av tillverkaren. Centrala funktioner för hörapparaten kan styras med hjälp av en intertone -app.

  • Interton Sound App - Lost Hearing Aids finns med Interton Sound -appen. Dessutom styrs trådlösa anslutningar till TV eller I-POD med Interton Sound-appen. Appen erbjuder också möjligheten att lagra personliga hörselprogrampreferenser. Historiska hjälpmedel är tillverkade-för-iphone och tillåter direkt strömning med Apple-enheter och ytterligare funktioner när du använder den med en Apple-enhet.
  • TV -streamer 2 - TV -streamer 2 tjänar till att strömma tv -tonen direkt in i hörapparaterna. Anslutningar med stereosystem eller datorer är också möjliga.
  • Multi Mic - Multi -mic stöder förstärkningen i konversationer på avstånd eller kan användas som en tabellmikrofon.
  • Telefonklipp 2 - Telefonklippet 2 överför musik och ring ton till hörapparaterna. Detta kan styras via Sound -appen.
  • Remote Control 2 - Fjärrkontrollen 2 erbjuder ett snabbt sätt att kontrollera grundläggande funktioner i hörapparaten. Detta gör att volym och program kan ställas in och informera om laddningsstatusen. Dessutom kan fjärrkontrollen anslutas till multi-MIC.