Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

hörapparater och hörlurar - är det möjligt?

Hörlurar är nödvändiga från de allra flesta. Men vad händer om att höra svaghet bestäms och att ha ett hörapparat föreskrivs? Du behöver inte göra utan att lyssna på musik. I den här artikeln kan du ta reda på vilka alternativ som uppstår för att bära hörapparater och hörlurar

Hörlurar för bärare av hörapparater: Kan du bära hörlurar med hörapparat?

Frågan om hörlurar kan bäras trots hörapparater måste ses på ett differentierat sätt. Om du bär en ido -hörsel är sökningen efter hörlurar relativt lätt . Oavsett om IIC, CIC eller Classic Ido-vanligtvis alla dessa modeller på eller över örat hörlurar över.

& lt; ü & gt; i fallet med en hdo eller ric hörselapparat är bäst lämpade över-öron hörlurar. för ric och rite modeller Om det nås till särskilt stora hörlurar, eftersom hörlurarna kan vara störande om de inte passar helt över mikrofonen. Eftersom hörapparater skulle potentiellt absorbera yttre brus. Det bör också betalas till ett tillräckligt avlägsnande av hörapparatens mikrofon från hörlurarnas högtalare för att undvika feedback.

I slutändan är det tillrådligt att testa olika hörlurar med avseende på deras individuella preferenser . Så sökningen kan ta ett tag och göra det svårt att göra beroende på modellen.

hörapparater använda som hörlurar

Om du vill kringgå din hörlurssökning kan du också medvetet välja ett modernt hörapparat med Bluetooth och streamingfunktion . Dessa hörapparater kan användas som hörlurar ersättning , bland annat och erbjuder ibland separata musikprogram där du kan göra din lyssningsupplevelse perfekt. Så du sparar köp av ytterligare hörlurar och njuter av musik, podcast och navigering direkt genom utgången från dina hörapparater.

Hörlurar med hörapparatfunktion

Om och om igen hör du den omvända slutsatsen att hörlurar kan användas som hörapparater och därmed ta på dig funktioner för båda enheterna. Apple har särskilt ett relativt brett utbud av användbara funktioner när det gäller hörselfunktioner. Ett medicinskt hörapparat ersätter inte hörlurarna . Du kan ta reda på mer om användningen av AirPods som hörapparater för hörapparat här .