Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Samsung Smartphone hörapparat Kompatibel

Samsung är en välkänd tillverkare av smartphones, surfplattor och andra elektroniska enheter. Många Samsung -enheter är också kompatibla med hörapparater, vilket innebär att de kan vara anslutna till hörapparaterna för att förbättra hörseln för personer med hörselnedsättning.

En av de specialfunktionerna i Samsung -enheter som är kompatibla med hörapparater är deras förmåga att ansluta hörapparaterna direkt via Bluetooth. Detta gör det möjligt för användaren att överföra musik, videor och annat ljudinnehåll direkt från sin Samsung -enhet till sina hörapparater.

Vilka Samsung -smartphones är kompatibla?

vilka Samsung -smartphones är kompatibla med hörapparater beror helt på tillverkaren. Vi har redan skrivit specifika artiklar om apparna för de enskilda tillverkarna. Där hittar du också en lista över alla Samsung -kompatibla smartphones. Du kan hitta mer information här:

Samsung -enheter som är kompatibla med hörapparater erbjuder också ett antal inställningsalternativ som gör det möjligt för användaren att anpassa hörapparaterna till deras individuella behov. Detta inkluderar att ställa in volymen, anpassa ljudet till användarens individuella preferenser och möjligheten att minimera bakgrundsbrus.

En annan speciell funktion i Samsung -enheter som är kompatibla med hörapparater är deras stöd för röstkontroll. Detta gör det möjligt för användaren att ringa, kontrollera musik och skicka meddelanden genom att helt enkelt använda sin röst. Detta kan vara särskilt användbart om användaren måste frigöra händerna för att utföra andra uppgifter

hörapparater ansluter till Samsung smartphones

parning om "anslutna enheter"

 • Öppna inställningsappen på din enhet.
 • Tryck på "Anslutna enheter" och sedan "Para ny enhet".
 • Välj ditt hörapparat från listan över tillgängliga enheter.
 • Om du har flera hörapparater: Vänta på det första hörapparaten och tryck sedan på det andra hörapparaten i listan över tillgängliga enheter. När båda är kopplade är statusen "aktiv, vänster och höger".
 • För att ändra inställningarna, tryck på inställningar "Inställningar" bredvid hörapparatens namn.
 • parning om "hörapparater"

  Viktigt: Följande metod fungerar bäst med ASHA-kompatibla hörapparater.

 • Öppna appen "Inställningar" -inställningar på din enhet.
 • Tryck på "AIDS" och sedan på "hörapparater".
 • Tryck på Nästa och koppla sedan ihop på ny enhet.
 • Välj ditt hörapparat från listan över tillgängliga enheter. Hörapparaten måste vara i kopplingsläget. Om du har flera hörapparater, vänta tills det första hörapparaten är kopplad och tryck sedan på det andra hörapparaten i listan över tillgängliga enheter. När båda är kopplade visas ett meddelande som "aktiv, vänster och höger" i status.
 • fazit

  Sammantaget erbjuder Samsung -enheter som är kompatibla med hörapparater ett utmärkt sätt att förbättra hörselnedgången hos personer med hörselnedsättning. De gör det möjligt för användaren att överföra musik och annat ljudinnehåll direkt från sin Samsung -enhet till sina hörapparater och erbjuder också ett antal inställningsalternativ för att anpassa hörapparaterna till hans individuella behov. De stöder också röstkontroll, vilket gör det till ett praktiskt val för vardagligt bruk.