Schweizer Hörgeräte & Hersteller | MySecondEar

Swiss hörapparater & amp; Tillverkare

Hörapparater är elektroniska enheter som tjänar till att hjälpa människor med hörselproblem genom att förbättra hörseln. I Schweiz finns det olika tillverkare av hörapparater som erbjuder högkvalitet och innovativa produkter.

En av de mest kända hörapparatstillverkarna i Schweiz är Phonak. Företaget, som är baserat i Stäfa i Canton of Zürich, erbjuder ett brett utbud av hörapparater som är lämpliga för olika hörselbehov och problem. Phonak är också ledande inom utvecklingen av hörapparater med Bluetooth -anslutning, vilket gör det möjligt för användare att enkelt ansluta och använda sina enheter med andra elektroniska enheter.

Phonak tillhör Sonova -gruppen. Företaget, som också är baserat i Stäfa, är också känt för sin forskning och utveckling av innovativa hörapparater.

Ett annat välkänt varumärke i den schweiziska hörapparatbranschen är Bernafon. Företaget, som är baserat i Bern, erbjuder ett brett utbud av hörapparater som är lämpliga för personer med olika hörselbehov. Bernafon är också känd för sina avancerade hörapparater som enheter med direkt röstöverföring och enheter med adaptivt brusundertryckning.

Sammantaget finns det en mängd olika hörapparater i Schweiz som erbjuder högkvalitet och innovativa produkter och är internationellt aktiva.

Det är viktigt att ta reda på när du väljer ett hörapparat och får råd från en specialist för att hitta bästa möjliga enhet för individuella behov.