mysecandear audiologi grupp Gmbh

Regensburger Straße 5

10777 Berlin

kontakt:

Telefon: +49 (0) 30 3080 6040

e -post: hallo@mysecondear.de

Internet: www.mysecondear.de

ledning:

Niklas Spichalsky, Julian Alexander Stechert

Inkom vid Berlin-Charlottenburg District Court, registreringsnummer: HRB 213510 B

IK -nummer: 321104688

Ansvarig hörapparat Akustiker:

dario Krings (hörapparat Acoustician)

Jobbtiteln "

Medlem i Berlin Chamber of Crafts, medlemsnummer: 0136335

https://www.hwk-berlin.de/

Ansvarig för ditt eget innehåll i

mysecandear Audiology Group GmbH enligt § 55 RSTV & amp; § 5 TMG: Julian Stechert

bankinformation:

mysecandear audiologi grupp Gmbh

Bank: Olinda Branch Tyskland

Iban: DE23 1001 0123 9376 4513 92

bic: qntodeb2xxx

moms ID: DE327944695

Observera följande juridiska obligatoriska information: EU -kommissionen driver en plattform för online -tvistlösning. Detta kan nås under ec.europa.eu/consumers/odr/ >

MySecondear Audiology Group GmbH ansvarar inte för innehållet på webbplatser som uppnås av en länk och inte skapades av MySecondear Audiology Group GmbH. Som innehållsleverantör är hon ansvarig för de allmänna lagarna för ditt eget innehåll som hon har redo för användning. En åtskillnad måste göras mellan detta eget innehåll, som hänvisar till innehållet som tillhandahålls av andra leverantörer. Med den externa länken har MySecondear Audiology Group GmbH "utländskt innehåll" redo för användning. Det är bara ansvarigt för detta utländska innehåll om det har positiv kunskap om dem (dvs. också om olagligt eller straffbart innehåll) och det är tekniskt möjligt och rimligt att förhindra deras användning.

När det gäller externa länkar och tillhörande korsreferenser är det alltid "levande" (dynamiska) referenser. MySecandear Audiology Group GmbH kontrollerade det utländska innehållet för första gången om det utlöses av en möjlig civil eller kriminell ansvar av det; detta var inte fallet. Enligt lagen är den inte skyldig att ständigt kontrollera innehållet som det hänvisar till i hans erbjudande om förändringar som kan motivera ansvar. Endast när det anges eller påpekas av tredje parter den Faktum att ett konkret erbjudande som det har gett en extern länk utlöser civil eller straffrättsligt ansvar, kommer hon att ta bort hänvisningen till detta erbjudande, i den mån det är tekniskt möjligt och rimligt.